Det är här det händer!

Invigning 5:e Juni

Invigningen bjöd på strålande väder och stor uppslutning av både publik och padelspelare! Tack alla som närvarade! En intensiv Americanoturnering bjöd på underhållande spel som avlutades med prisutdelning med prisbord från vara sponsorer.  

Tack till OnePartnerGroup, Runes Bil, Fila, SideSpin och Vaggeryds Chark

Nu är det snart dags! Grand opening söndagen den 5:e Juni i förhoppningsvis strålande solsken. 

Fram tills dess så önskar vi att så många som möjligt besöker anläggningen och hjälper till att spela in banorna så sanden sjunker in i mattorna. Bokning görs via Playtomic och är satt till noll-pris. Kör så det ryker!

På invigningen så bjuder vi upp till en stor turnering där alla är välkomna att deltaga i. Sidespin som är en rackleverantör kommer vara här och presentera sin nyheter. Passa på att testa riktigt bra grejor. Även Fila kommer vara här och presentera sin senaste kollektion där ni har möjlighet att handla till förmånliga priser. Vi kommer givetvis spela med Filas grymma bollar vilket det givetvis också kommer vara fina erbjudanden på.

För att hålla energin uppe så bjuds det så klart på mat och dryck till alla gäster under denna dag!

Rack och bollar kommer sedan att finnas möjliga att hyra och köpa i receptionen på Mullsjö hotell och konferens.

Så en liten reminder att lägga till i kalendern.... Invigning av TEDDO Padel, söndagen den 5:e Juni!

Varmt välkomna!Här jobbar vi på med att sätta näten ovan banan som förhoppningsvis ska hindra bollarna från att hamna i skogen...
Här jobbar vi på med att sätta näten ovan banan som förhoppningsvis ska hindra bollarna från att hamna i skogen...

November

I november kom vi igång som planerat. Grundarbetet flöt på som det skulle tills dess att vädergudarna ville något annat. Nu väntar vi på att tjälen ska gå ur så vi kommer igång med färdigställandet av markarbetet. I slutet av april påbörjas installationen av padelbanorna.

En plats i väntan på förändring…
En plats i väntan på förändring…

Det händer i November

I November sätts spaden i jorden och markarbetet påbörjas. Efter lång väntan på att strandskyddsdispens och bygglov beviljats så kommer vi nu äntligen igång med arbetet. Lofthammars maskin kommer göra grundjobbet med att schakta och plana ut grunden åt oss, därefter kommer Mullsjö Åkeri leverera alla massor med material som behövs för parkering och bärlagret i padelbanorna. Ville och Nodda kommer väga in betongbalk och se till att underlaget blir plant och fint till att Peab Asfalt fyller formarna och ger oss ett hårt, jämnt och dränerande underlag. Därefter väntar vi in tjälen och vintern för att sedan färdigställa anläggningen till våren.